Testimoni Menulis Content Page dan update page Facebook


Sabtu, Ogos 01, 2020
Testimoni Menulis Content page dan Update page di Facebook | Antara servis menulis content dan update  page di Facebook yang saya sediakan. Rata-rata yang menggunakan servis menulis content dan update page Facebook sangat berpuashati.


Rupanya ramai orang berbisnes yang tidak punyai masa untuk menguruskan page mereka. Rentetan dari itu, saya Nor Azlina Mohd Ali menawarkan servis menulis content dan update page khas untuk anda.


Bukannya apa, kadang tu saya pun kesian. Yang datang kepada saya. Mereka call saya bagitahu, "bisnes  saya ni rancak, maju tetapi saya takde masa nak uruskan akaun sosial media saya ni".

Dan Paling saya kesiankan ada yang call bagitahu.

Prospek : Assalamualaikum, Puan Azlina. Saya Encik xxxxx, bisnes saya ni maju. Saya tak tahu macam mana nak guna Facebook untuk bisnes. Puan boleh bantu saya? Saya tengok pesaing saya ada akaun Facebook. Tetapi saya ni takde pun sosial media untuk bisnes.

Saya : wa'alaikumsalam. Boleh encik. Saya bantu menulis bagi pihak encik. Segala aktiviti bisnes encik saya akan update.

Prospek : Okay, Alhamdulillah. Saya nak langgan untuk pakej sebulan yea.


Untuk elakkan dari silap faham antara pihak pelanggan dan dari pihak saya sendiri. Segala aktiviti servis menulis content page, Saya akan minta prospek membuat satu group khas. Ini bagi menjaga ikhtilat. Jadi, tiada isu ragu-ragu dari pihak pasangan masing-masing.


Begitulah, disamping saya mencari rezeki menulis. Saya juga menjaga ikhtilat.


Berikut merupakan testimoni yang menggunakan servis menulis content page atau servis update page Facebook.


Ada yang berpuashati, ingin sambung lagi servis menulis.

 Alhamdulillah..

Antara page bisnes yang pernah saya menulis ialah bisnes bengkel kereta, bisnes restoran, bisnes produk makanan,bisnes produk minuman kesihatan dan bisnes butik pakaian.


Pakej sebulan menulis dan update page yang saya tawarkan ialah :

1. Update aktiviti bisnes harian pelanggan.
2. Membuat poster.
3. Membuat video ringkas.
4. Copywriting dan softselling.
5. Menulis artikel di blog saya sendiri.


Klik Link WhatsApp untuk berurusan : wasap.my/60189107161/servisupdatepage


Testimoni Menulis content page dan update page Facebook.
Testimoni menulis content page dan update page


Contoh poster mini beserta ayat motivsai yang telah saya buat :


 

Yang mana nak intai-intai saya dulu pun boleh. Intai di laman sosial saya seperti berikut.

Facebook : Nor Azlina Mohd Ali
Page : Azlinapenulisupahan
WhatsApp : wasap.my/60189107161/updatepage

 


Add caption








Testimoni Menulis Content Page dan update page Facebook Testimoni Menulis Content Page dan update page Facebook Reviewed by azlina ina on Sabtu, Ogos 01, 2020 Rating: 5

3 ulasan:

  1. Alhamdulillah.. semoga dimurahkan rezeki buat akak..
    lau ada rezeki sy pun teringin juga nak mencuba servis akak.. InsyaAllah..

    BalasPadam
  2. Kena prepare content 1 bulan untuk pages ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ya, biasanya. Tetapi jika page aktif sangat, tak boleh nak sediakan content sebulan. Risau content bertindih dengan owner update.Kena susun harian.

      Padam

Dikuasakan oleh Blogger.