Personal Facebook

https://www.facebook.com/ina.norazlina/

      Aku percaya, tidak ada seorang pun kaum wanita yang tidak teringin memiliki dagu  runcing serta berwajah tirus. Ianya adalah dambaan setiap wanita bagi memiliki figura begitu. Bahkan, berwajah tirus serta berdagu runcing juga menjadi trending di korea. Ternyata dengan memiliki figura tersebut, ia tampak sempurna di mata manusia. 

 

 

How to remove double chin


 


    Apabila usia semakin bertambah, penghasilan kolagen dalam kulit pula makin berkurangan, menjadikan wanita tampak lebih tua dari usia dan hilang keyakinan diri. Tambahan lagi dengan norma kehidupan baru, yang menjadikan wanita semakin perlu menjaga penampilan diri. Bukan itu sahaja, ia tampak penuaan semakin jelas dengan pengenduran kulit wajah dan kurang anjal di bahagian leher serta wajah. 


    Tetapi, bagaimana ya ingin memiliki dagu runcing serta berwajah tirus bak pelakon drama Korea di kaca televisyen? cadangan aku sudah tentulah dengan melakukan teknik 'massage'. Ya, ianya sangat membantu. Ianya ada teknik yang betul, supaya dagu tersebut betul-betul menjadi runcing serta hasilnya wajah anda menjadi tirus. 


1. Gunakan Safi Youth Gold Lifting Golden C Duo Serum . 

 

2. Titiskan beberapa titik serum ke tapak tangan, dan anda sapu ke leher (tepuk manja juga). Serta usap kearah atas, bukan arah bawah. Supaya bahagian leher yang kendur tadi dapat diangkat keatas. 


3. Tarik dari arah leher di bawa terus ke dagu. Tolak dari leher ke dagu.


4. Kemudian, dari arah rahang pipi tolak ke arah atas pipi. Jangan tolak ke bawah. Lakukan dalam kiraan 10 saat untuk setiap pipi. 


6. Ulangi sebanyak 5 kali setiap satu sesi.


Safi Youth Gold Lifting Golden C Duo Serum BAHARU:

 

 
wajah tirus dan dagu runcing

 

1. Bantu mengurangkan *50% dagu berlapis sepantas 15 minit sahaja!


2. Diformulasi dengan Teknologi Golden C-Lift iaitu Vitamin C yang diperkuatkan dengan Nano Emas 24K agar lebih berkesan.

 

3. Ringan dan pantas meresap

Pembaharuan Keremajaan kulit yang menegangkan kulit


. Diperkaya dengan Duo Age-Correcting Actives iaitu gabungan Golden C dan Ceramide 3 untuk °7 Dimensi Pembaharuan Keremajaan kulit yang menegangkan kulit, meningkatkan keanjalan, melindungi kulit dari pengoksidaan, meningkatkan kehalusan kulit dan memperbaiki kulit rosak.


Lifting Golden C Duo Serum RM59.00


Info tambahan lain :


1. Urutan wajah  juga dapat menghilangkan stress seharian. Ini kerana urat-urat serta aliran darah dapat berjalan lancar.
 
2. Urutan wajah juga mampu mengurangkan kejadian risiko strok muka.
 
3. Ia juga mampu menguruskan wajah serta menaikkn pipi serta wajah kelihata muda.
 
 
 

Pembersih Wajah Serum 24k Safi Youth Gold 

 

 
Duo Age-Correcting Actives

 

1. Merawat secara mikro dan mengurangkan tanda penuaan seperti
dagu berlapis dan kulit kendur. 

2. Mengurangkan 50% dagu berlapis dalam hanya 15 minit. 

3. Tampil lebih muda dengan wajah lebih anjal, runcing dan tirus 

4. Diformulasi dengan Teknologi Golden C-Lift , kombinasi Vitamin C dan Nano Emas 24K yang lebih berkesan dari Vitamin C biasa. 

5. Formulasi tidak melekit/berminyak yang mudah meresap dan selesa  pada kulit. 

6. Diperkaya dengan Duo Age-Correcting Actives, gabungan Golden C dan  Ceramide untuk memberi °7 Dimensi Pembaharuan Keremajaan Kulit: 
 Menegangkan kulit 
 Meningkatkan keanjalan 
Mengurangkan garis halus & keduta
Meningkatkan kelembapan kulit
Melindungi kulit dari pengoksidaan 
Meningkatkan kehalusan kulit 
Memperbaiki kulit rosak 

°Berdasarkan ujian saintifik dan klinikal.



    Kalau korang nak dagu runcing dan muka tirus macam aku, boleh beli sekarang di semua cawangan farmasi Watsons, Guardian, Aeon Wellness dan Caring serta laman e-dagang rasmi Wipro Unza di Shopee & Lazada.
 
 
 
 Lifting 24K Serum Cleanser - RM 19.80
Lifting Golden C Duo Serum RM59.00
 
 
 
Ikuti social media mereka di :
 
 
Instagram : SAFI Malaysia
Facebook : Safi.My
Twitter      : SAFI Malaysia
Youtube    :  SAFI Malaysia
 
 
 
 
 Semoga artikel ini dapat membantu golongan wanita memiliki wajah lebih anjal, runcing dan tirus. Serta masalah dagu berlapis dapat diatasi dengan produk rangkaian Safi Youth Gold keluaran Safi Malaysia.


1 Ulasan

  1. wahhhh boleh try ni sebab dagu cik sue bukan selapis dah berlapis2 hahahah

    BalasPadam

Catat Ulasan