TUTORIAL : WHATSAPP penjual TANPA PERLU SAVE NOMBOR



Assalamualaikum...

selamat pagi..
Buat ke berapa kali.. ina pun tak tau banyak yang whatsapp ..

 "Kak, macam mana yea saya nak LINK WHATSAPP ni tanpa perlu strangers save nombor kita? Leceh la kak.. nak save bagai"..Customer larii nanti..

Ina terpanggil untuk menulis entri ini berkenaan whatsapp.


Tutorial ini sangat sesuai kepada peniaga online.


Iya betul..perasan tak kalau kita nak berurusan dengan peniaga online. Mesti kena whatsapp.. nak whatsapp mestilah nak kena SAVE nombor peniaga tu kan??? Ishhh..,leceh.Walhal kita sekali tu aje nak membeli nya.Tak perlu save pun tak ape.Betul??




Ni ina nak bagi cara mudah untuk korang..

http://www.wasap.my/60179506861




Nanti customer klik je link ni..terus ke whatsapp anda.Tanpa perlu save nombor dah..


Okay tak? Dapat tak buatnya?? Hihihi..mudah kan?


Cara untuk promosi bisnes:

http://www.wasap.my/60179506861/Agenshakleekuantan

Okay...ini saja tutorial nyaa..

nak tanya malu kan?? Bukan ape.Entah bagi ke tidak tutorial ni kan?


No comments:

Powered by Blogger.