Miliki Bibir Secantik Wanita Korea Dengan Bubi Bubi Lip

10:46 AM
Penjagaan bibir sering diabaikan oleh kebanyakan wanita di luar sana.Kesilapan dalam memilih lipstick juga mampu merosakkan permukaan bibir.Bibir merekah,kekeringan bibir dan seterusnya menyebabkan bibir menjadi kehitaman.


Ina sendiri juga tidak terlepas memiliki bibir yang kusam.Arghh! Tension sangat tau.Bibir ni semakin gelap.Dah tak cantik lagi pabila memakai sebarang lipstick.Umm..Kalau dahulu,Ina tak ambil kisah sangat pun.Tetapi itulah,bila bergambar.Mekap semuanya dah cantik..,tup-tup bahagian bibir pula yang cacatkan penampilan.Euwww~ 

 Baiklah,sekarang Ina ingin memperkenalkan Scrub bibir yang best dan berkesan dalam mengembalikan kemungilan bibir korang semula.



Hal Yang Sering Di risaukan Oleh Wanita



1. Bibir yang menggelupas akibat kekeringan.

2. Salah satu sebab mengapa setiap kali korang menggunakan lipstick,warna tidak seperti yang di kehendaki. Misalnya korang guna warna pink tapi pabila korang guna,jadi warna oren.Ini adalah disebabkan kulit mati di bibir.

3. Produk di luar yang terlalu kuat bagi scrub bibir.Jadi,tak boleh di pakai untuk setiap hari.

4. Nak gunakan setiap hari bagi mencuci sisa lipstick di bibir.











Bubi-bubi Lip




Bubi  bubi Lips Scrub adalah satu produk dari Althea yang di datangkan khas dari Korea.Ia menggunakan 100% dari bahan semulajadi.Antara bahan-bahan:


Kandungan Bubi bubi Lip








1. Menggunakan bahan selamat iaitu ekstrak witch Hazel dan Ekstrak Betik yang membantu proses penggelupasan kulit mati di bibir.


2. Tanpa macrobid berbahaya dengan buih-buih lembut asal semula jadi untuk pengelupasan selamat.

3. Memastikan bibir korang sihat dengan ekstrak buah peach.

4. Ekstrak grapefruit, ekstrak portulaca oracelea membantu bibir melembap.

5. Bertindak sebagai pengelupasan dan membersih dalam satu masa.



Cara Menggunakan Bubi bubi Lip



1. Pam kan Bubi bubi Lips Scrub secukupnya ke jari,dan ratakan ke seluruh bibir.


2. Selepas beberapa minit,biarkan di bibir selama 5 minit sehingga buih lembut terhasil di bibir.


3. Apabila buih semakin berkurangan di bibir,gosokkan secara lembut bibir dengan menggunakan jari.


4. Teruskan menggosok bibir dengan lembut agar kulit mati di bibir tanggal.


5. Cuci bersih bibir dengan air atau dengan menggunakan tisu basah.


6. Okay,sekarang korang dah boleh memakai lipstick atau balm seperti biasa.



VIDEO guna Bubi bubi Lip Scrub-









Sebelum dan selepas menggunakan Bubi bubi Lips Scrub



Sekarang,Ina sangat berpuashati dengan bibir.Tiada lagi bibir yang gelap selepas menggunakan Bubi bubi Lips Scrub.Dan paling best,ada yang mula perasan.Bibir Ina dah mulai cerah.



Nak bibir cantik dan sihat,korang boleh terus ke laman sesawang berikut :






3 comments:

Powered by Blogger.