Clay Body Wash dari Azyma Care


9:53 AM


Setiap bulan memang berlainan produk body wash yang Ina akan beli bagi kegunaan harian kami seisi keluarga ini ( sebab masih tak jumpa lagi yang serasi dengan masalah kulit) .Untuk barangan dapur, memang tugasan Ina sebagai seorang isteri untuk memilih apa yang terbaik. Maklumlah nak pilih khasiat sesuatu produk bukannya mudah. Lagi- lagi kami seisi keluarga mempunyai masalah kulit sensitif. 


 Ada satu hari tu, Ina ternampak posting daripada Ben Ashaari yang mana ia menunjukkan kaki dia sensitif. Sebiji macam suami punya kaki lah.. macam tu. Geli juga, dah macam kena makan parasit pula. Lantas  Ina pun turut mencari juga produk mandian daripada Azyma Care itu.


Azyma Care Clay Body Wash 

 

 
produk muslim clay body wash, tanah liat digunakan sebagai mandian, Harga azyma care, Azyma Care Kaolin Clay, Masalah badan berbau dan ekzema guna Azyma Care, Testimoni kulit sensitif dengan azyma care
Azyma Care Clay Body Wash buatan Muslim dengan menggunakan khasiat tanah liat dari dasar dalam tanah di Tapah, Perak

 


Jika korang nak tau, Azyma Care Clay Body Wash adalah sabun mandian yang menggunakan tanah liat premium  yang mana ia mengutamakan kesucian dan kualiti. Umum sudah mengetahui akan khasiat tanah liat bagaimana. Kebiasaannya di gunakan dalam produk kosmetik tetapi Azyma Care ia di jadikan sebagai sabun mandian. 


Alhamdulillah, Ina pun dah hampir 2 minggu menggunakan Azyma Care Clay Body Wash ini, sangat berpuashati. Yang mana masalah kulit sensitif yang berada di betis dan pergelangan kaki (alahan mengandung) dapat di rawat. Di bahagian tersebut tidak lagi mengalami kegatalan dan kulit kering. Seronok sangat! Kekal lembab gituu.



 
bertukar kepada sabun tanah liat premium, sabun mandian, body wash clay, Muslim produk clay,
memang berpuashati dengan sabun tanah liat premium dari Azyma Care Clay Body Wash



Anak sulung pula mempunyai ekzema serta gatal - gatal kulit.Baru - baru ini Sara telah diserang ekzema di bahagian perut, asbab penggunaan  sabun mandian tanah liat daripada Azyma Care dapat merawat ekzema tersebut daripada terus merebak ke bahagian lain badan pula. Dan  untuk pengetahuan korang juga, pesakit ekzema amat sensitif jika sesuatu produk mengandungi bahan kimia seperti paraben mahupun SLS seterusnya akan menyebabkan kerengsaan kulit. 


Bagi masalah kaki suami pula, Ia tidak lagi mempunyai masalah tersebut. Serta badan berbau turut dapat diatasi. Lagipun kategori suami ni jenis yang cepat berpeluh, jadinya memang cepat berbau badan. Jerawat di bahagian belakang badan pun turut hilang dan menjadikan bahagian tersebut tidak lagi berminyak punca kepada pembiakan jerawat tumbuh.  



 
sabun tanah liat selesaikan masalah kulit, azyma care sabun tanah liat keluaran muslim, made in Malaysia Clay Body Wash
Gosokkan sabun tanah liat premium ni di bahagian kulit sensitif, bauan menenangkan


INFO Tambahan mengenai Azyma Care Clay Body Wash 

 

  • menggunakan khasiat tanah liat dari dasar dalam tanah di Tapah, Perak.
  • Azyma Care mengandungi bahan utama tanah liat kaolin asli yang bermutu tinggi khusus untuk penjagaan kulit.
  • Bahan lain yang turut digunakan ialah ekstrak Aloe Vera , Chamomile , cucumber dan Lavender Oil 
  • Di kilangkan di oleh kilang yang mempunyai International Certs dan diiktiraf oleh pengeluar produk personal care antarabangsa. 
  • Mempunyai GMP , pengiktirafan  Halal Jakim , ISO (MS Cert Malaysia) dan mendapat U.S  Food and Drug Administration (US FDA) 
  • TIDAK mengandungi bahan kimia seperti paraben , diethanolamin , pewarna tiruan dan lyral.
Telah disahkan HALAL oleh JAKIM serta didaftarkan dengan KKM (NPRA) 
azyma care clay body wash in malaysia, Produk mandian clay keluaran muslim,clay body wash, Mandian clay dapat selesaikan masalah kulit
Info tambahan Azyma Care Clay Body Wash




sabun tanah liat premium keluaran muslim, sabun tanah liat clay, kaolin clay keluaran malaysia
tekstur sabun tanah liat premium dari Azyma Care Clay Body Wash






Harga Sebotol RM 68.00
 Isipadu : 300ml 


Maklumat lanjut hubungi

6019 776 0647/ 603 6732 0647
  Website : www.azymacare.com
Facebook : https://www.facebook.com/azymacareHQ/























1 comment:

Powered by Blogger.