HAJRA SHAWL > Personal REVIEW - AURA blogger

HAJRA SHAWL > Personal REVIEW

Assalamualaikum..hai pengunjung blog SA.Terimakasih diucapkan sebab sudi baca blog SA ni. Moga korang ceria selalu.Ehehehe.




Entri kali ni SA nak review sikit tentang Shawl Hajra.Alhamdulillah,shawl ni SA tak beli pun.Rezeki allah bagi.Ada orang sudi sponsor shawl ni pada SA.Hihihi..Birthday lambat lagi,bulan november.Murah ke mahal,SA terima aja. Terimakasih kepada empunya sponsor ni..,moga dimurahkan rezeki lagi selepas ini.


hajra 


SELESA

SA ni memang die hard fan akan segala shawl.Segala jenis shawl SA beli..eceh.Tapi yang mampu milik aje la..yang mahal mahal,kena tunggu sponsor la.kikiki.. SA rasa,muka SA sangat sesuai apabila dikenakan shawl,sebab nampak serasi.Bila pakai jer,terasa aura tu dia mai hinggap.Muka jadi berseri tau..ehehe.Tak tahu nak kata lah,tapi memang betul..(sorry,angkat bakul sendiri pulak dahh).

HAJRA

beg kertas yang cantik .. HAJRA


Kualiti tudung ni sangat Okay.Sedap dipakai,kemas terletak.Jenis kain tak perlu digosok.Sesuai sesangat lah pada SA.Kalau nak cepat ambil anak balik tadika,SA hanya perlu letak pin aje.Terus siap..hahaha.Cincai pakai.. siap sepantas 3minit.Tehehehehe.Setakat ni,SA sudah ada 2koleksi warna biru.SA rasa,biru ialah aura warna sesuai untuk SA.Warna biru ni juga dapat membangkitkan mood positif kepada diri SA.Warna biru macam ni juga,tak lapuk di mamah day by day dan akan kekal nampak sentiasa baru.

Okay,jika korang nak dapatkan  tudung Hajra ni..terus ke website HAJRA.

FB PAGE : Galeri Tudung HAJRA (Original)
Instagram :galerihajra




HAJRA SHAWL > Personal REVIEW HAJRA SHAWL  > Personal REVIEW Reviewed by azlina ina on 10:09 AM Rating: 5

13 comments:

  1. bestnya dpat shawl hajra. CR pun peminat tegar shawl.lama dah tak pakai tudung bawal. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehe.. bukan sponsor dr hajra.Sponsor dr org persendirian.Tak boleh nak mention sini.Untuk menjaga hati orang orang

      Delete
  2. wahhh bestnya dapat shawl.. cik ash lama dah tak dapat shawl or tudung hahahahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. rezeki.. hihi.cik ash dapat menang ga sokmo

      Delete
  3. Menariknya. Tak pernah tau bab hajra ni.. Nampak sgt I x up to date... Hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. ina pun baru tau jugak ni. Kalo tak, dalam kepala asyik duk mikir hajra tudung ala ala je. Tapi bila pakai, wow sangat

      Delete
  4. boleh belikan buat isteri n anak2 ni.

    ReplyDelete

Powered by Blogger.