SWISSVITA - AllYoung Beauty and Health SWISSVITA - AllYoung Beauty and Health - Beauty dan lifestyle

SWISSVITA - AllYoung Beauty and Health


Kulit berjerawat pasti membuatkan diri tidak mempunyai keyakinan untuk berhadapan dengan orang ramai.Tidak kisahlah jantina apa sekali pun.Tua atau muda.Walau pun saiz jerawat itu sebesar pasir sekalipun.Pasti mencacatkan penampilan korang.


Jerawat juga terjadi disebabkan kesilapan mencuci wajah.Selepas mekap,kulit wajah perlulah di bersihkan sebetulnya.Sebelum mencuci,kulit wajah perlulah dibersihkan dengan remover mekap terlebih dahulu.Nak mencuci wajah,biarlah fokus dengan cara betul pencucian wajah itu.Seeloknya,mengambil masa selama 1 minit agar kotoran sisa mekap atau bendasing keluar dari liang roma.Agar tiada sedikit sisa pun yang tertinggal yang menyebabkan punca utama terjadinya jerawat.


Oleh sebab mencuci wajah tidak sempurna,maka timbul lah pelbagai masalah seperti whitehead,blackhead dan jerawat di wajah. 


       Acne FIGHTING








The only facial cleansing product that is ALKOHOL free, fragrance free, non-sticky and water-based. It is safe to use by anyone including pregnant women.



basahkan muka dan gosok secara perlahan ke seluruh wajah dengan acne cleanser

apa yang ina perasan,selepas cucian wajah.Kulit tak kesat,sebaliknya.Kulit semakin lembut.Dan keesokan harinya,jerawat yang baru tumbuh tersebut sudah tidak membesar lagi..

Nampak je kulit ina ni licin tiada jerawat,tetapi sebaliknya ia menyorok di Zon T..heeeeh.Benci tau.Sekarang dah tak risau lagi..acne cleanser ni dapat bantu ina dalam menangani masalah jerawat.

Characteristic

  1. Unclogs and reduces the appearance of pores
  2. Medical-grade products
  3. Anti-inflammatory as well as an antioxidant
  4. Fast action and it is an effective treatment for various types of acne. Improve the acne condition within 1 week.

Suitable For

Oily skin and combination skin

How To Use

  1. Wash away the grime of the day by applying a small amount of cleanser to damp skin. 
  2. Rinse and gently pat dry. 
  3. Use daily AM & PM.

allyoung acne cleanser


Name of Product : Swissvita Acne Soothing Cleansing Cream 

Quantity : 100g

Retail Price :  RM 80


Attention


  1. Pharmaceutical-grade aluminum package has been used to retain the potency of our ingredients and prevent plasticizer dissolution.
  2. Use within six months once opened. Store in a cool and dry place, away from direct heat and light.

Warning


  1. For external use only.
  2. Discontinue use immediately if any itchiness, redness, swelling or unusual skin irritation occurs.
  3. Keep out of reach of children. If swallowed, get medical help right away.



Lingkaran gelap di bawah mata atau lebih dikenali sebagai mata panda.Hurmm...,ini antara paling mencacatkan penampilan seorang wanita selain jerawat.Ini terjadi kerana kurangnya rehat..tidur tidak mencukupi,maka terjadi lah mata panda.Kan dah tak cantik tu..


SWISSVITA MICRITE 3D All Use Eye Cream 





swissvita micrite 3D All Eye Cream



1 Tiub  Micrite 3D All Use Eye Cream  bertindak dalam  4  CARA :


  1.  Penuaan
  2. Kedutan Mata 
  3. Lingkaran Hitam Bawah Mata 
  4. Bengkak Mata

SAY GOODBYE to dark circle and Puffy Eyes in 7hours..
  1. Reduct Fine lines In 7 days
  2. Erase Crow Feet
  3. INSTANT lifting in Just 7 Seconds.


7 Seconds Miracle! Goodbye Panda Eyes!


Selamat Untuk Semua Jenis Kulit

  • BEBAS Pewangi
  • BEBAS Alkohol
  • TIADA Paraben
  • TIDAK Melekit
  • Berasaskan AIR 

Tiub yang di salut aluminium..tujuan bagi mengekalkan kualiti produk

cara buka Eye cream 

Cara Buka Eye Cream

  • Tanggalkan penutup,dan juga sekali gelung merah.
  • Tebuk hujung penutup tajam ke arah aluminium foil tersebut.

Tekstur eye cream..


Characteristic 

  • Instant Lifting In Just 7 Seconds
  • Say goodbye to dark Circles and Puffy eye in 7 Hours 
  • Reduct fine lines in 7 Days 
  • Erase Crow Feet

Suitable For All skin types


 How To Use 

  • Apply small dot of formula around cleansed eye area.
  • Use AM and PM.
Retail Price : RM 115 (15G)





Sebelum penggunaan eye cream swissvita




3 hari penggunaan allyoung eye cream



Dot dot kan eye cream tersebut di bawah mata


letak eye cream kat bawah mata.. ini pun sudah berkurangan eyebag


Link video mengenai cara guna produk eyecream dan acne cleanser :https://goo.gl/Kp6jkk
Ina sendiri mempunyai mata panda dan mata bengkak tu.. ada juga perubahan sekarang selepas penggunaan eye cream selama 3 hari.

*masa gunakan Eyecream ni.. best.Sejuk je bawah mata tu.Ina tepuk-tepuk secara perlahan supaya krim tersebut cepat meresap ke dalam kulit.
Use discount code SWA10 when purchase at allyoung.my (valid untill 28/2)

Product available at AEON DATO ONN,JOHOR BAHRU.

Official Online store : ALLYOUNG.MY

Online Store: Hermo,Zalora & Lazada

Follow at Instagram : https://www.instagram.com/allyoung.com.tw/

Follow Facebook Page : Allyoung beauty & health Malaysia


SWISSVITA - AllYoung Beauty and Health SWISSVITA - AllYoung Beauty and Health Reviewed by azlina ina on 9:24 AM Rating: 5

24 comments:

  1. Nampak perbezaan selepas 3 Hari pakai..mg bagus la

    ReplyDelete
  2. Ada perbezaan la. Bagusnya dapat hilangkan eyebag tu. Nanti nak cuba la.

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah nak menangis je bila ada eyebag ..

      Delete
  3. Kena cuba ni untuk hilangkan mata panda....hehe

    ReplyDelete
  4. wah, menarik produk ni.huda pun ada masalah mata panda ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. sesuai la kepada yang duk hadap pc atau laptop 24jam..hee

      Delete
  5. Macam best jer produk ni. Sebab boleh atasi masalah lingkaran bawah mata tu kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. besat sangat sis.. kesan memang cepat

      Delete
  6. wow boleh hilangkan kesan lingkaran bawah mata, i totally need it sebab mata i dah hitam betul

    ReplyDelete
  7. Nampak bagus produk ni. Sis tak ada masalah mata panda tapi eye beg je..huhuhu

    ReplyDelete
  8. pernah guna eye cream ni, berkesanlah juga. tapi kena jaga waktu tidur juga supaya dapat kekalkan kesannya

    www.maisarahsidi.com

    ReplyDelete
  9. Untuk nad ni sesuai ni..mata pun dah bengkak

    ReplyDelete
  10. wahh memang berkesan ya produk ni. boleh cuba...

    ReplyDelete
  11. thanks info produk ni. boleh cuba yang ni plak lepas ni..

    ReplyDelete
  12. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  13. kena cuba ni... Kak Nina pun ada eye hangbag dah macam bag sekolah gamaknya. Huhuuu

    ReplyDelete
  14. agak la... tebal gak mata pandanya... kesihatan mata perlu dijaga juga.. jangan lupa.. kena selalu rehatkan mata ;)

    ReplyDelete
  15. I really enjoy using swissvita products, half of my skin care range are from them.

    ReplyDelete
  16. The eye cream is good. Say bye bye to eyebag n wrinkle

    ReplyDelete

Powered by Blogger.