BERKONSEPKAN HADIAH (DIY) Hanya di PRINTCIOUS - AURA blogger

BERKONSEPKAN HADIAH (DIY) Hanya di PRINTCIOUS

Printcious
Ohhh... masih blur la . Birthday pasangan sudah dekat ni.Tapi hadiah masih belum beli lagi ni.Hmmm...,macam mana ya? masih tercari cari hadiah untuk seseorang? tapi masih tidak tahu ingin menghadiahkan apa?
Saya cadangkan korang pergi ke laman web PRINTCIOUS  
 Di laman web ini mempunyai pelbagai cadangan hadiah untuk diberikan kepada orang tersayang bagi meraikan hari istimewa seperti ulangtahun kelahiran, perkahwinan,kelahiran baby baru, hari sambutan ibu/ayah,Guru serta hadiah graduasi .Saya tengok ni pun, sudah rambang mata.Semuanya nak dibeli..hihihi.



Antara cadangan hadiah yang boleh diberikan kepada orang tersayang ialah :

1.MUG
2.T-SHIRT TEE
3. CUSHION
4. MOUSEPAD
5.KEYCHAIN
6. FRIDGE MAGNET
7.ROCK FRAME
8.TILE CERAMIC
9.PHONE CASE
10.CAPS
11.BAG

 Hadiah ekslusif macam ni kan,SA boleh cadangkan korang hadiahkan kepada pasangan korang bagi menyambut hari istimewa korang itu.Supaya mereka rasa dihargai dengan hadiah sebegini..


LAIN DARI LAIN





Berkonsepkan Do It Yourself , iaitu  korang hanya masukkan gambar dan edit warna yang sesuai bagi produk yang korang minat itu.Macam SA la kan, SA cadangkan kepada korang untuk beli cushion..( sesuai bagi pasangan korang yang ada bantal busuk tu, eloklah digantikan dengan cushion ini..korang boleh letak image korang pada cushion tersebut.Malam malam, bolehlahh si pasangan korang peluk bantal itu..).Walau hanya cushion semata.Tetapi sangat berbaloi yaa.. Siap kita boleh letak gambar pada cushion tersebut. Kita create sendiri dan seterusnya kita submit order aja kepada printcious ni.Pihak printcious akan create cushion tersebut mengikut citarasa kita dengan pilihan warna yang disediakan itu.Apa nak lagi kan korang?



ROMPERS

Haaa..,mak mak yang ada baby tu. Atau nak hadiahkan romper pada baby yang baru lahir pun ada jual dekat sini.SA tengok pun..Yaa Allah,semua nak di beli.Mempunyai pelbagai pilihan saiz baju.Dari baby berusia 3 hingga 6bulan dan seterusnya 9 sehinggalah 12 bulan.



antara contoh rompers..
Kita sebagai pembeli, boleh mengikut citarasa sendiri dalam pemilihan dari segi warna dan juga gambar.Korang nak letak gambar baby mahupun gambar seisi keluarga pun boleh.Cuba lihat gambar di atas itu.


CARA CARA NAK BUAT PEMBELIAN?

Mudah aja ..

LANGKAH PERTAMA :

SIGN UP dulu di PRINTCIOUS < klik LINK>

LANGKAH KEDUA

pilih PRODUK yang korang suka dan CREATE

Gambar pilihan Customer sendiri.. nak besar atau kecil ikut citarasa

Okaylah..untulk  info lanjut terjah jeee ke laman web berikut..seperti dibawah. Bagi korang yang sedang mencari hadiah sebegini, boleh lah terus shopping disini .. memang banyak pilihan.Ina sendiri pun nak membeli jugak ni..Lagi lagi nak hadiahkan kepada en suami dan my babY.

Memang sesuai sangat dengan tagline dari printcious ni  “Printcious.com – Precious Gifts From Your Heart”

laman web : www.Printcious.com/my  aatau terus ke Laman Facebook Printcious : https://www.facebook.com/printcious/?ref=br_rs dan korang jangan lupa untuk LIKE PAGE ini ya,bagi mendapatkan PROMOSI terkini daripada printcious.

FAN PAGE :PRINTCIOUS
promosi OKTOBER di PRINTCIOUS

Psttt.. Ohhh.. PROMOSI 40% sempena OCTOBER kini muncul di PRINTCIOUS.
mana nak hadiahkan kepada suami/isteri atau pasangan masing masing.Inilah super duper harga SALE di printcious..
BERKONSEPKAN HADIAH (DIY) Hanya di PRINTCIOUS BERKONSEPKAN HADIAH (DIY) Hanya di PRINTCIOUS Reviewed by azlina ina on 3:40 PM Rating: 5

18 comments:

  1. ya Allah... modennya zaman skrg memudahkan kita semua

    ReplyDelete
  2. menarik juga kan. letak gambar dekat bantal tu

    ReplyDelete
  3. Cuma nak tanya kalau buat printer untuk baju dan peralatan kanak-kanak tu ia selamat ker takut warna dan cecair printer tu tak sesuai untuk bayi...

    ReplyDelete
  4. Semuanya memudahkan..x perlu fikir minyak kereta, parking dan jalan jammed...semua di hujung jari je

    ReplyDelete
  5. sha pernah order kat sini memang best dan kualiti dia pun okay hehe

    ReplyDelete
  6. Comelnya...mcm nk buat rompers utk anak lah...

    ReplyDelete
  7. haha add kawan yang nak print barang, so thank you for sharing!

    ReplyDelete
  8. Memang servis yang paling mudah jika nak sediakan doorgift kat sini

    ReplyDelete
  9. Akan pergi page Printcious tengok- tengok. Mana tahu berminat nak buat. Buat kat cushion tu menarik. Tak cliche!

    ReplyDelete
  10. I printed the t-shirts before. Love the quality of the product.

    ReplyDelete
  11. Selalu jugak nampak website ni tapi tak berkesempatan nak try lagi. Nanti nak godek2 la hehehe

    ReplyDelete
  12. Uiii tekNokogi siyes ahhhh........
    Tapi sy tetap x kretip

    ReplyDelete
  13. Boleh juga buat kejutan untuk si dia... DIY sahaja di sini...

    ReplyDelete
  14. Bagus idea ni, mudah dan menyenangkan bila otak dah blur nak pikir hadiah nak bagi dengan org tersayang

    ReplyDelete
  15. Ramai nampk org guna servis mereka! Bgus gak kadang2 nak DIY muka sendiri ke kat bantal. hgeheheheeh

    ReplyDelete
  16. Printcious memang best sebab macam2 ada.

    ReplyDelete

Powered by Blogger.