SUSHIVID : Kempen PERTAMA - AURA blogger

SUSHIVID : Kempen PERTAMA

Sushivid : antara pertama yang ina dapat

Assalamualaikum..hai, selamat petang.. Harini petang petang, baru  la relaks sikit. Semua kerja rumah sudah siap. Tinggal nak mandikan anak anak kali kedua sebelum mereka ni tidur petang.

Jam 1 tadi , dapat email dari pihak sushivid.Kalo pihak sushivid email ..mesti ada job masuk. Alhamdulillah..rezeki. Ini antara ina propose campaign pada minggu lepas jika tak silap lah.

Sekarang ina perlu tunggu  produk untuk ina Buat GIVEAWAY kepada follower bertuah .. ada 2 helai, satu untuk GIVEAWAY dan satu untuk ina promosikan di Instagram SANG_AURA . jOM follow ina di INSTAGRAM pula ye.. nanti ina follow back korang.

Best kan SUSHIVID ni?
komisyen akan dibayar dalam matawang USD

Belum daftar? Jom daftar SINI. sementara tak ramai lagi yang join
SUSHIVID : Kempen PERTAMA SUSHIVID : Kempen PERTAMA Reviewed by azlina ina on 2:55 PM Rating: 5

3 comments:

Powered by Blogger.