Sampel Percuma : Nestle CERELAC Nutri Puffs - AURA blogger

Sampel Percuma : Nestle CERELAC Nutri Puffs

Alhamdulillah, suka sangat anak anak bila dapat parcel.Rupanya sample dari Nestle .. tempohari memang ada apply.Akhirnya, dapatlah juga anak anak merasa sebelum ina buat keputusan untuk membeli packaging besar pada next hari.

sampel PERCUMA nestle Cerelac


Nestle CERELAC Nutri Puffs mempunyai 2 pilihan Rasa iaitu Perisa Strawberry dan juga Orange.

CELERAC Nutri Puffs Perisa PISANG OREN  :


1. Mudah dipegang
2. Tinggi dengan zat besi, kalsium dan vitamin B1
3. Dipanggang, bukan digoreng
4. Tekstur yang selamat
5. Rasa lazat

Ramuan


Beras, Bijirin Gandum, Kanji Jagung, Minyak Olein Kelapa Sawit, Sukrosa, Puri Pisang, Mineral (Kalsium, Zat Besi, Zink), Jus Oren, Pati Jus Lobak Merah dan Vitamin B1. Mengandungi Kondisioner Makanan Yang Dibenarkan. Aditif Makanan Adalah Daripada Sumber Tumbuhan Atau Sintetik. Mungkin Mengandungi Sisa Soya dan Susu.





Berpuashati..





Yang paling gembira, anak ina yang berusia 12 bulan berselera makan CERELAC nutri Puffs ni. Furqan memang jenis memilih makan sejak dia dah pandai berjalan dan berlari. Emm, sedih tau.Tetapi, bila dapat makan ni, mak aiiihhh.Laju nya furqan makan..semacam.Macam makan nasi je mama tengok awak makan yee. Kakak dia yang 2 orang lagi tu, sara ( 6tahun) dan soffea (3tahun) pun turut join sekali..ehehehe. Dan mama pun pelik lah kan, sedap sangat kah? So, mama cuba lah jugak.Ehhh, macam nak kena dapatkan packaging besar ni..patutlah anak anak suka ya.


Korang kalau nak cuba sample free ni boleh pergi ke Nestle Cerelac


lawati laman sesawang Nestle : https://www.startwell.nestle.com.my/ms

Sampel Percuma : Nestle CERELAC Nutri Puffs Sampel Percuma : Nestle CERELAC  Nutri Puffs Reviewed by azlina ina on 8:30 AM Rating: 5

8 comments:

  1. masa anak-anak time baby rajin juga isi borang nak dapat sampel percuma ni. best kan dapat rasa dahulu sebelum beli pek besar.

    ReplyDelete
  2. Kalau takde anak bole minta jugak tak sample free nie? Heheee

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh..tapi nak kena masukkan details anak la. mungkin fatin boleh cuba anak sedara

      Delete
  3. Carelac yang baru ni memang sedap. Anak2 akak pun suka makan

    ReplyDelete
  4. Carelac yang baru ni memang sedap. Anak2 akak pun suka makan

    ReplyDelete
  5. comelnya furqan..dpt free lgitu bestnya

    ReplyDelete
  6. Happy melihat baby..teringat anak2 masa kanak2

    ReplyDelete

Powered by Blogger.