Stay Fresh Body Sparkling Mist Titi Kamal X ALTHEA | Tambah Keyakinan si Pengguna



Assalamualaikum.. 


Hai korang,kebiasaannya blog Ina sentiasa bercerita mengenai beauty product dari KOREA jer kan? Tapi kali ini,khas kepada peminat beauty product kpop juga.Alang-alang,baiklah korang mencuba sekali body mist dari Korea ini iaitu Stay Fresh Body Sparkling Mist.


Kini Althea memperkenalkan haruman terbaru iaitu Stay Fresh Sparkling Mist yang mana ia berkolaborasi bersama artis Indonesia iaitu Titi Kamal.Buat julung kalinya Althea mengeluarkan body mist ..




body mist,fragrance,perfume untuk wanita berkeyakinan



























ALTHEA X Titi Kamal Berkolaborasi | Bintang Terkemuka Indonesia 


body mist titi kamal,body mist memikat,body mist perfume,





Dengan rambutnya yang panjang dan gelap sebagai tanda dagangannya, Titi adalah seorang pelakon yang berjaya, fashionista dan trend kecantikan yang mengagumkan di seluruh Asia.
Diilhamkan oleh gaya bergaya namun selesanya, Althea memperkenalkan Body Mist harian yang elegan, segar dan manis sebagai kerjasama dengan TITI KAMAL!

fresh bauan,body mist yang menyegarkan,body mist memikat si jejaka


Ramuan Body Mist 


Damask - Memberi kulit terhidrasi dan memberikan aroma lembut

Ekstrak Orange - Menyegarkan deria bau

Flower extract - Menyejukan dan melegakan kulit, sambil memberikan bau feminin



Apa kata Ina tentang bauan Stay Fresh Body Sparkling Mist 


1.  Selepas mandi,terus spray ke arah tubuh badan agar bauan body mist kekal sepanjang hari.(Tips kekal lama)

2. Boleh digunakan pada bila-bila masa sahaja sebelum keluar rumah.

3. Juga sesuai kepada mereka yang alergik perfume,kerana bauan body mist ini tidak terlalu keras.Just lembut jer,spray sekali nak lagi dan lagii sembur.Hahaha~ macam ketagih jer nak bau ni weii.. 

4. Sentiasa bawa bersama body mist ini kerana ia mudah dibawa ke mana sahaja dengan saiz yang muat di letakkan di dalam handbag.



Pssstt~ Ina selaku seorang suri rumah pun,nak juga mewangi.Siapa kata suri rumah tak perlu mewangi? Ehehehe~ Barulah cik suami suka kan? Auuuummm~ Rasa macam perlu repeat lagi ni,lagipun wangi sangat.Suami suka bauan macam ni.. 



Body mist korea,body mist saiz kompak,body mist,bawa bersama kemana saja body mist
Comel kan? Muat pula body mist ni dalam handbag bulat ina



Harga Stay Fresh Body Sparkling Mist ialah RM 35
Saiz : 100ml


Boleh didapati di laman website : https://my.althea.kr/stay-fresh-body-sparkling-mist


Ikuti socmedia althea

FB : https://www.facebook.com/altheamalaysia
Instagram : https://www.instagram.com/altheakorea/

1 comment:

Powered by Blogger.